Te koop

Te koop

Een hangoortje gekozen ? een klik op de knop reserveren van het gewenste konijntje brengt je op de pagina Contact, hier kan je de nummers vermelden van de gewenste konijntjes en je bericht aanvullen met eventuele vragen. Bij ontvangst van jullie mailtje bevestigen we jullie zo snel mogelijk de reservatie, we vragen dan ook een voorschot van 15 euro/konijn te storten indien de afhaling niet in de nabije toekomst is. We hebben immers al vele fun reserveringen gehad waardoor mooie kansen voor een goede thuis van de betreffende konijntjes gemist worden Konijnen zijn geen speelgoed of geschenkartikelen maar levende dieren met gevoelens en emoties. Meer foto’s van de konijntjes zijn mogelijk op aanvraag.

Lees ook onze verkoopsvoorwaarden om misverstanden te vermijden.

Door de enorme vraag naar konijntjes hebben we momenteel een wachtlijst aangelegd. Indien graag op de wachtlijst laat ons uw telnr weten en wat u graag wenst , 1 ram of 1 koppel voedster en ram. Een voedster wordt niet verkocht zonder ram tenzij u eerder bij ons een ram alleen kocht, 2 voedsters samen is ook geen goed idee. Enkel ram alleen maar liefst samen met een voedster. Momenteel zitten we op eind juni begin juli met de wachtlijst. We doen niet aan préreservaties maar laten ieder om beurt kiezen.

Ram zoekt nog een gouden thuisje, vriendelijk, rustig en braaf dier, niet gecastreerd, weg wegens overcompleet. Geboren 29/08/2020 , kleur feh-otter.

Indien interesse graag mailtje .